Rólunk

Itthon Rólunk

A Trendy Sanitary 2016-ban alakult, egy olyan vállalkozás létrehozásának ötletéből indulva ki, amely előtérbe helyezi az ügyfelet és a minőségi termékek és szolgáltatások iránti igényét.

Több terméksorozattal indultunk – elsősorban szaniter csaptelepekre alapozva, majd az egyes vásárlók igényeihez szükséges szaniter termékek széles választékával bővülünk.

Az idők során termékeink felszerelték: kórházak, iskolák, óvodák, gyártócsarnokok, éttermek és közintézmények, melyeket különféle üzemi körülmények között tesztelnek, nagyszámú fogyasztó üzemeltet.

A TRENDY SANITARY jelenleg a konyhai és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyfejek, fürdőszobai kiegészítők, oszlopok és zuhanygarnitúrák széles választékát kínálja, amelyek mindegyike a jelentős innováció, a hasznos tulajdonságok és a tartós érték lehető legjobb kombinációját kínálja.

Hiszünk abban, hogy nagyon fontos, hogy a vevővel akkor is együtt legyünk, ha már megvásárolta termékünket.

Minden ügyfelünket a legnagyobb komolysággal kezeljük, és törekszünk a jelentett probléma mielőbbi megoldására.

Ügyfeleinkkel a tőlünk vásárolt termékekre garancián túli szolgáltatást nyújtunk, telefonos támogatással is az ügyfelek rendelkezésére állunk. A Whats’appon és e-mailen keresztül küldött üzenetekre a lehető leggyorsabban válaszolunk.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világ legszebb és leghatékonyabb egészségügyi termékeit kínáljuk.

Elkötelezettek vagyunk a csapat céljainak elérése és az együttműködés érdekében, hogy a legjobb termékeket kínáljuk ügyfeleink számára.